Rengeteg cosmós témában találsz kvízt az archívumkban az ikonikus filmidézetektől a sminkelésig, de mi lehetne cosmósabb téma, mint maga a Cosmopolitan? Minden kvízünk egyedi, de ennyire még egyik se volt egyedi, mint a mai!

Cosmopolitan kvíz

A Cosmopolitan nemcsak egy újság, hanem egy márka, egy életérzés is! Nem véletlenül a Cosmo az egyik legismertebb és legelismertebb női magazin a világon: egy patinás, mégis modern és mindennél aktuálisabb glossy a miénk!

Nagyon örülünk, hogy az olvasóink között tudhatunk téged, és most kiéltük a nárcisztikus hajlamainkat, és saját magunkról csináltunk kvízt. És még csak nem is csináltuk bántóan könnyűre, hogy annak is hibátlanra menjen, aki ma hallott rólunk először (bár kétséges, hogy léteznek ilyen emberek a Földön), szóval töltsd ki ezt a tesztet és kiderül, hogy mekkora Cosmo-fan vagy! És ha itt-ott hibázol is, nem gond, mert egyrészt mi a hibáiddal együtt szeretünk téged (DUH!), másrészt így legalább megtudsz még egy-két érdekességet a kedvenc magazinodról.

Mehet a játék!

Ha tetszett a teszt...

Maradj még velünk, ide kattintva egy képes tesztet találsz, ami megmutatja, mennyire vagy jó vezető. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!

Ja és...!

Ha még nem tetted volna meg, ne felejts el bekövetni minket az Instán!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan Hungary (@cosmopolitanhungary)