Jöhet gyors kikapcsolódásnak egy finom desszert? Na és tíz finom desszert?! Megenni nem kell az összeset (sajnos így interneten keresztül nem is lehet), viszont tesztelheted magad, hogy mennyire vagy otthon a torták, sütemények, édességek világában.

10 Desszert, 1 kvíz

Igen, mára is csináltunk egy jó kis feleletválasztós játékot, és ezt a kvízt akkor is ajánljuk, ha a nagyböjtre megfogadtad, hogy nem fogsz édességet enni: itt csak nézni kell őket. Meg persze felismerni.

Magyar édességekkel kezdődik majd a játék, aztán a világ több táját is bejárjuk majd egy-egy ikonikus és az egész világon ismert-elterjedt desszert képével. Azt nem is kell rávágnod, hogy melyik süti milyen országból származik (bár valószínűleg a zöménél tudni fogod), elég ha arra tippelsz, hogy hogyan hívják azt a bizonyos desszertet.

Ahogy szoktuk, mindig 4 válaszlehetőséget adunk, amik közül csak egy a helyes. Ha az összes tippedet leadtad, természetesen mutatjuk majd a helyes válaszokat.

Hajrá!

Ha tetszett a teszt...

Maradj még velünk, ide kattintva egy képes tesztet találsz, ami megmutatja, készen állsz-e a szerelemre. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!