Tudod például, hogy hol született a képen látható Dua Lipa? Nos, ha az rémlett, hogy koszovói-albán származású, akkor jól rémlett, de a helyes válasz mégis az Egyesült Királyság, hiszen az énekesnő az akkor még létező Jugoszláviából kivándorolt szülők gyermekeként Londonban született 1995-ben.

Hol született...? Kvíz!

Ahogy a jó kis Cosmo-kvízeknél már megszokhattad, most is a megszokott feleletválasztós játékban tippelgethetsz. Mindegyik kérdésnél négy válaszlehetőséget, azaz négy országot mutatunk, ezek közül válaszd majd ki, hogy a kérdés (és az adott fotó) szerinti sztár szerinted melyik országban születhetett. Ha az összes tippedet leadtad, természetesen mutatjuk a helyes válaszokat!

A válaszadásban segíthet az adott sztár neve vagy külleme, de jobb, ha fejben tartod, hogy az ilyen külsőségek becsapósak lehetnek, nem érdemes elhamarkodottan ítélkezni! A legnagyobb segítség, ha ismered az illetőt, és felidézed, miket olvastál már róla. Na nézzük!

Indítsd el a játékot!

Ha tetszett a teszt...

Maradj még velünk, ide kattintva egy képes tesztet találsz, ami elárulja, mennyire vagy bölcs. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!