10 sztár nevét kell kitalálnod az alábbi kvízben, és egyikhez sem lesz több segítség, mindössze 5 emoji! Próbáld meg kitalálni az 5 pici ábra segítségével, hogy kiről van szó, de mielőtt a teszt indítása gombra kattintanál, olvasd el az alábbiakat, mert van benne egy-két fontos dolog a játékról.

5 emoji = 1 sztár

Olyan női sztárokat keresünk ebben a kvízben, akik ország- vagy világszerte ismertek, azaz:

  • csak  női  sztárok szerepelnek a játékban; és
  • vannak benne magyar és külföldi hírességek egyaránt.


És hogy ne legyen olyan egyszerű dolog, a négy választási lehetőség között most nem négy teljes nevet találsz majd, hanem csak a vezeték- és keresztnév (vagy külföldieknél kereszt- és vezetéknév) utolsó betűjét. Például ha az 5 emoji alapján szerinted Palvin Barbara a helyes megfejtés, akkor arra a válaszlehetőségre kattints, hogy

  • ...n ...a!

Ha nincs olyan válaszlehetőség a négy között, hogy „...n ...a”, akkor értelemszerűen nem Palvin Barbara a helyes válasz, gondolkozz tovább! Természetesen miután mind a 10 tippedet leadtad, akkor mutatjuk majd, hogy mik voltak a helyes válaszok, ki volt az a 10 sztár, akire gondoltunk.

Na most már mindent tudsz, indulhat a játék!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, amiben fák közül választva tudhatod meg, hogy mik a legfontosabb tulajdonságaid. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!