A mai felgyorsult, modern világban kiemelt jelentőséggel bírnak az üzeneteket megspékelő emojik, sőt ezek a kis hangulatjelek sokszor azt is képesek elárulni, vajon többet érez-e irántunk a kiszemelt pasi. Most megmutatjuk, ha ezeket az emojikat küldi, akkor fixen többet akar tőled. 

😉 

Ha egy srác kacsintós arcot küld neked, akkor tutira bejössz neki. Sőt, egyesek szerint erős, szexuális töltettel is bír. Ha például egy fiú simán csak azt írja neked üzenetben, filmet akarok nézni veled, akkor feltehetően tényleg filmezni szeretne, de a ha mondat végére egy kacsintós hangulatjelet is biggyeszt, akkor az bizony felhívás keringőre és majdnem biztos, hogy a filmen túl egyéb dolgokban is reménykedik. 

🙈

Az arcát eltakaró majom arra utalhat, hogy a pasi egy kicsit félénk, legalábbis, ha az érzéseinek a felfedéséről van szó, akkor biztosan. A srácok általában akkor küldik ezt az emojit, ha elpirultak attól az üzitől, amit tőled kaptak, de akkor is előszeretettel használják, ha ők írnak neked valami olyat, amire nem tudják, miként is fogsz reagálni. 

😍

Ezt hangulatjelet csakis akkor küldik a srácok, ha konkrétan odáig vannak érted. Ezzel az emojival fejezik ki ugyanis, ha levetted őket a lábukról. Küldtél neki egy szelfit és ezzel az ikonnal reagált rá? Akkor neked nyert ügyed van nála, ugyanis lenyűgözted őt, ellenállhatatlannak tart téged. A két szívszem azt mondja: imádlak, gyönyörű vagy. 

🥰

Ez a hangulatjel tökéletes a szeretet kifejezésére. Ha őszintén szeret téged, de netán még nem mondta ki, akkor ez az emoji lebuktathatja. Ez az ikon egyértelmű jele annak, hogy különleges helyet foglalsz el a szívében, ragaszkodik hozzád és törődik veled. 

(via)