Talán nem is gondoltad volna, de az emojik között akad jó pár, amiknek bizony nagyon szexi jelentése van. Szóval, ha a kiszemeltednek küldöd el, akkor számíts rá, hogy jogosan értheti félre...😃

Pajkos emojik 

Szóval, ha eddig nem ismerted azokat az emojikat, amik titkos, szexi jelentést hordoznak, akkor itt az ideje, hogy memorizáld őket. Már csak azért is, mert így nem állhat elő az a kellemetlen helyzet, hogy mondjuk véletlenül a főnöködnek küldesz egy barack hangulatjelet. Igen, ugyanis a barack emojit a szextingben rendszeresen használják, mint a fenék megfelelőjét. Vagyis, ha a pasitól egy 🍑-ot kapsz üzenetben, valószínűleg arra próbál rávezetni, hogy bejön neki a popód. Persze nem ez a egyetlen hangulatjel, ami több, mint aminek látszik. A padlizsán (🍆) például a pénisz szimbóluma, a taco (🌮) pedig a hüvelyt képviseli. 

Kacér hangulatjel a mondat végén 

Persze a fenti emojik már önmagukban is sokatmondóak, de a hangulatjeleket nyilvánvalóan a mondatok kiegészítése gyanánt is használhatod. Ha egy kicsit kacérkodni szeretnél mondjuk a kiszemelt pasival, akkor az ártalmatlannak tűnő üzeneteket feldobhatod egy kicsit, így máris sokkal sejtelmesebb lesz a beszélgetés.

Például: 

  • Várom már a ma estét + 😘
  • Mit csinálst most? + 😏
  • Szeretnél együtt lógni? + 😜

Ha ezt kapod a pasitól 

Az emojik tanulmányozása már csak azért is fontos, mert sok srác imád ezekkel a kis hangulatjelekkel kommunikálni, úgyhogy most megmutatjuk, az egyes kombók pontosan milyen háttértartalommal bírnak. Annyit mondunk, a legtöbb felhívás keringőre. 

  • 🍿 ❄️ ? = Netflix és chill
  • 👐 🍅 🍅 = Szeretném a melledre tenni a kezem
  • 👅 🔀 🔂 = Felváltva nyaljuk meg egymást
  • 😈 vagy 🦏 = kanos vagyok
  • ⛓ 🙆🏽 ⛓ = Szeretném, ha leláncolnál egy BDSM élményért

Érezd jól magad

Az emojik és azok kombinációja végtelen számban variálhatók, így a szexuális utalások tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen. Szóval, ha a kipróbálnád a szextinget, akkor nem kell a fenti kombókhoz görcsösen ragaszodnod, nyugodtan használhatod a fantáziádat is, a lényeg az, hogy te is és a kiszemelt pasi is jól érezzétek magatokat. 

(via)