Szeretnéd tudni, mit gondol a pasi amikor küldesz egy emojit? Vajon azt az üzenetet szűri le, amit te szeretnél átadni vele? Lássuk!

A kacsintás😉

Egyszerűen nem tudsz hibázni a kacsintós emojival! Tökéletes eszköz arra, hogy tisztán fogalmazz, lényegretörő légy, ám mégis titokzatos, és ne játszd ki a kártyáidat. A pasi azonnal venni fogja majd a lapot, hogy benne vagy a flörtben, és ezáltal sokkal nyitottabbá is válik!

A szemek👀

A megkérdezett pasik szerint, ha ők ilyet írnak egy nőnek, van abban egy kis elfojtott szexuális vágy, így ugyanezt gondolják, ha valaki ezt küldi nekik. Szóval hölgyeim, óvatosan a szemekkel, mert a tekintetnek itt bizony üzenete van!

A lila ördög😈

Nincs ennél egyértelműbb emoji arra, hogy te nem barátkozol, hanem kőkeményen flörtölsz. Nem kell, hogy durva dolgokat díszíts ezzel az emojival, sőt, a játéka pont abban rejlik hogy tök hétköznapi dolgoknál is használod. 

A pirulós puszi😚

Ebből az emojiból tisztán látható, hogy nyitott vagy, ám mégis visszafogott. Veled nem lehet csak úgy kezdeni, meg kell adni a módját, ha valaki randira hív vagy éppen meg akar hódítani. A pasik imádják, amikor valaki annyira gyengéd és nyugodt, mint amit ez az emoji sugall. 

A könyörgő könnyező fej🥺

A nők sokkal védtelenebbé válnak a pasik szemében, ha ezt az emojit használják. Olyan, mintha a küldő fél ezzel azt üzenné, ő csak egy baby. Hát mennyire cuki már! Nem csoda, hogy a pasik nem tudnak ellenállni!

via