Jöjjön egy képzeletbeli álomnyaralás! Sőt, ne csak egy jöjjön, hanem rögtön tíz! A fenti kép a Maldív-szigeteken készült, de a mai kvízben felsorolunk még 10 olyan helyet, ami a legtöbb világutazó bakancslistáján szerepel, hiszen annyira gyönyörűek. De vajon mennyi ideig tart ezekre a helyekre a repülőút? Na erre várjuk a tippjeidet a játékban!

Álomnyaralás – de milyen messze?

Igen, ebben a játékban igazából arra kérdezünk rá, hogy ezek a turisták által kedvelt helyek milyen messze vannak Magyarországtól, de talán érdekesebb úgy megfogalmazni a kérdést, hogy mennyi ideig tart a repülőút – hiszen tipikusan repülővel megy el az ember ezekre a helyekre nyaralni. (Már csak azért is, mert jó részük egy-egy szigeten van.)

Az utazási időket egy olyan kalkulátorral számítottuk ki, ami az adott desztiánció Budapesttől való távolságából indult ki. FONTOS: a repülőút hosszába csak maga a levegőben töltött időt számítottuk bele, azaz az esetleges átszállások miatt elvesző időt még hozzá kell adni a kvízben található időtartamokhoz. Máshogy fogalmazva: úgy vedd ezeket a kérdéseket,

mintha mindenhova lenne közvetlen járat Budapestről – esetleges átszállások nem számítanak ebben a játékban.

Mindig 4 választási lehetőséget találsz majd a játékban valamennyi kérdésnél, add le mind a 10 tipped, aztán mutatjuk, milyen jól tippeltél a repülési kvízben!

Ha tetszett a játék...

...akkor ne kattints el a Cosmóról, maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, milyen vagy a párkapcsolatokban. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!