Bejelentette a két nagy csatorna, hogy 2024-ben folytatódik az X-Faktor és újraindul a Megasztár is. Nem hagyhattuk ki az alkalmat, hogy csináljunk egy 10/10-es kvízt a témában... ha szereted nézni a zenei tehetségkutatókat, akkor biztosan az eredményed is 10/10-es lesz! Próbáld ki!

Megasztár, X-Faktor és a többiek

Külföldön a Pop Idol nevű vetélkedővel robbantak be a zenei tehetségkutatók nem sokkal az ezredforduló után. Ennek a magyar változata lett a Megasztár, ami 2003-ban indult el a TV2-n. Amint azt bizonyára te is jól tudod, a legnagyobb sikert az X-Faktor című formátum érte el ebben a műfajban, itthon is az X-Faktorból volt eddig a legtöbb évad.

A tévés tehetségkutatóknak nagyon nagy hatása volt a zeneiparra, és csomó énekes vált szó szerint megasztárrá itthon és külföldön is, miután megnyert egy-egy ilyen műsort. Sőt, a One Direction vagy Adam Lambert nem is nyertek, mégis világszerte népszerűek lettek, és itthon szintén sokan vannak, akik a tehetségkutatójukban nem lettek elsők, mégis hatalmas karriert futottak be a tévés szereplés után. A legjobb magyar példa erre talán Tóth Gabi.

Hát akkor nézzük, tudod-e a választ a következő kvízkérdésekre ezeknek a műsoroknak a magyar verzióiról. Jó játékot, sok sikert, indítsd a tesztet!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes tesztet ajánlunk a figyelmedbe, amiben kagylók közül választva tudhatod meg, hogy mi a gyengeséged mások szerint. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!