Ez a személyiségteszt rendkívül gyors, egyetlen pillanat alatt megmondja, hogy pontosan milyen típusú ember vagy. Csak annyi a dolgod, hogy válassz egyet, majd nézd meg, hogy a választásod mit jelent.

brigitte.de

Az első kagyló

Rendkívül visszahúzódó vagy, akárcsak ez a kagyló, te is tüskéket növesztettél magadra köré. Nem szívesen barátkozol, hiszen attól tartasz, hogy bántanak majd. Itt az ideje, hogy lazulj kicsit, és elhidd, hogy nem mindenkinek az a célja, hogy neked ártson. Hidd el, senki nem szeretne neked rosszat, és csak saját magadat fosztod meg az új élményektől azzal, hogy ennyire nehezen megközelíthető vagy.

A második kagyló

Rendben vagy az életeddel, és szereted önmagadat. Nem vársz már mások visszaigazolására ahhoz, hogy megtaláld a boldogságodat. Számodra bőven elég az, hogy te úgy érzed, amikor kell, a maximumot teszed meg. Úgy érzed, hatásod van a sorsod felett, és téged már nem érhet túl sok meglepetés. Nyugodt vagy, és nem hagyod, hogy bármi megrengesse a magabiztosságodat.

A harmadik kagyló

Semmit nem szeretnél görcsösen, és úgy érzed, semmi nem ér annyit, hogy ráfeszülnj. Éppen ezért, nagyon magabiztos vagy, és ha valamilyen váratlan dolog történik, azonnal meglátod benne a jót. Úgy érzed, hogy te már mindent láttál, éppen ezért nem ejt kétségbe, ha valami váratlannal kell szembenézned. Hagyod, hogy az élet oda sodorjon, ahol lenned kell, mert hiszel benne, hogy mindig minden úgy történik, ahogyan kell, hogy történjen.

via