Az énekes éppen turnézik, így szinte minden este máshol lép fel. Harry Styles legutóbb Walesben adott koncertet, de egy váratlan pillanatban megszakította a show-t, hogy az egyik rajongója el tudjon menni a mosdóba. 

Harry Styles sokszor meglepte már a közönséget 

Harry a koncerteken gyakran beszélget az első sorokban álló rajongókkal, sőt olyan is előfordult már, hogy virágcsokrot dobott fel a gyerekeknek. Most egy várandós rajongójával volt nagyon kedves.

Sian, aki az énekes egyik nagy rajongója, azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az első sorban állva kikérte Harry véleményét a lehetséges nevekről. A fan elárulta az opciókat, a celeb pedig hangosan elismételte a színpadon. Majd elkezdtek arról beszélni, hogy miként válasszak ki a neveket. 

Harry ezután állította le a koncertjét, és közölte a rajongókkal, hogy tart egy kis szünetet, amíg Sian elmegy a mosdóba. 

Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy fontos, hogy Sian elmenjen a mosdóba, nem? Egyszer megcsinálom. Ha elmész egy kicsit, addig leállok. 

A rajongók elkezdtek ujjongani, a várandós nő pedig gyorsan elment a mosdóba. Mikor visszatért, tapsot kapott, majd az énekes folytatta a koncertet. A rajongók imádták a reakcióját, és sokan kiemelték, hogy mennyire kedves gesztus volt tőle. 

Nem ez az első eset

A koncertről készült videó egyre felkapottabb, és már nagyon sokan látták a TikTokon, a rajongók egy része kommentelt is, voltak, akik leírták, hogy Harry mindig szuperkedves a várandós rajongóival.

Mindig [olyan] gyengéd és kedves a várandós nőkkel. Olyan édes és megértő

– írta az egyik rajongó a videó alá. 

Hogy lehet egy ember ennyire fantasztikus

– tette fel a kérdést egy másik fan. 

Korábban egy másik anyukának segített kideríteni, hogy milyen nemű lesz a babája, ez szintén a koncertjén történt. Harry kiszúrta a fekete lufit, és elárulta a közönségnek, hogy a rajongó kislányt vár. 


Via