Tóth Gabi nemrég mélyinterjút adott, amelyben nemcsak válásáról beszélt, de arról is, hogy milyen a kapcsolata volt férjének új párjával, Mikes Annával.

Más a közönség Tóth Gabival élőben

A Mutasd magad! című műsorban Tóth Gabi most arról is mesélt, hogyan bírja a negatív kritikát. Mint elmondta, ezek a rosszindulatú megjegyzések a hétköznapi életben, amikor személyesen találkozik a közönséggel, egyáltalán nem fordulnak elő.

Élőben mindenki nagyon kedves vele, mosolyognak rá, és bíztatják, hogy folytassa a karrierjét. Tóth Gabi azonban azt is elmondta, egy pillanat alatt megállapítja, hogy ki az, aki csak megjátssza a kedvességet, de 3 perce még negatívat kommentelt, és ki az, aki tényleg szereti őt vagy a munkásságát.

Puzsér Róbertet nem érti Tóth Gabi

Azonban nem csupán a hétköznapi emberektől kap kritikákat, sok celeb is úgy gondolja, hogy szeretnének hangot adni annak, mennyire nem szimpatikus nekik Tóth Gabi. Az egyik ilyen személy Puzsér Róbert, akitől a celebek közül is kiemelkedő mennyiségű kritikát kap. Mint kiderült, Tóth Gabi és Puzsér Róbert mindössze egyszer találkoztak személyesen, amikor a kritikus egy díjat adott át az énekesnőnek, de már akkor sem volt vele kedves, nyilvánosan sértegette a díjazottat.

Tóth Gabi ugyanakkor azt is elmondta, hogy szerinte az Puzsér Róbert baja, hogy túl sokat foglalkozik vele. Az Sztárban sztár leszek! egykori mentor elmondta, hogy úgy érzi, hogy még ő maga sem foglalkozik ennyit magával, így tényleg nem érti, miért veszi őt ennyire komolyan.

via