Tóth Gabi nem sokszor beszél volt férje új párkapcsolatáról, de most kivételt tett.

Nem az igazat írják le Tóth Gabiról

Legutóbb arról számoltak be az újságok, hogy négyesben is találkozni szoktak Tóth Gabi, Krausz Gábor és új párjaik, ám az énekesnő azt állítja, soha nem mondott ilyet, a bulvárlapok kiforgatják, amit mondott.

Most azonban egy videós interjú keretein belül mesélt arról, mit gondol Krausz Gábor szerelméről. Mint kiderült, Tóth Gabiban egyáltalán nincs ellenszenv Mikes Anna felé, kifejezetten nagyra tartja a profi táncost.

Mikes Anna tanítja Hannarózát

Olyannyira, hogy Hannaróza is hozzá jár táncolni, tőle sajátítja el a latin táncok alapjait. Tóth Gabi szerint Mikes Anna a táncosok között is a legjobb, éppen ezért nagyon örül neki, hogy a lánya tőle tanulhat.

Azt is elmondta, hogy Anna és Hannaróza között remek a kapcsolat, és hogy úgy gondolja, még hasonlítanak is. Az énekesnőben nincs rossz érzés az új szerelem miatt sem, kifejezetten támogatja, hogy ez a jó kapcsolat hosszútávon is fennmaradjon a négyes tagjai között.

Örül neki, hogy Krausz Gábor ismét boldog, úgy érzi, ő is megérdemelt egy új esélyt az élettől. Azt is elmondta, hogy ő maga is nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatban él Papp Máté Bencével, aki szintén táncos, ám más stílusban alkot.