Instagramon akadt ki Tóth Gabi, aki az elmúlt napokban olyan durva üzeneteket kapott, amit már ő sem tudott szó nélkül hagyni.

Tóth Gabinál betelt a pohár

Az énekesnő Insta-sztoriban osztotta meg, hogy milyen bántó, a kislányával kapcsolatos szidalmakat kap mostanában. A helyzet odáig fajult, hogy már nem bírta magában tartani és videóüzenetben reagált.

Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem... Meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le! Próbáljátok az egészet mindenestől az én számlámra írni... Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt már máshogy nem lehet elviselni

– fakadt ki az énekesnő elcsukló hangon.

Van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amik a mai napig nem tudom, hogy fajulhattak el idáig... Hol van az emberekben a méltóság? Az empátia? Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?

– tette hozzá, majd azt is kilátásba helyezte, hogy megteszi a megfelelő jogi lépéseket az ügyben.

Via