Tóth Gabi a hetet kórházban töltötte, ugyanis az énekesnőnek mandulagyulladása volt, amely annyira súlyossá vált, hogy azonnali orvosi beavatkozást igényelt.

Tóth Gabi gyengélkedett a héten

Éppen ezért kérdéses volt az, hogy Tóth Gabi meg tud-e majd jelenni vasárnap este a TV2 stúdiójában, hogy részt vegyen a Sztárban sztár leszek élő adásán. Szerencsére sikerült egy hét alatt annyira meggyógyulnia, hogy beülhessen a zsűri székbe. 

Ám ezúttal sem voltak vele lágyszívűbben a zsűritársai, kőkemény konfliktusokat és csatákat vívott Majkával az énekesnő ezen a héten is.

Majkával vitatkozott Tóth Gabi

Majka ugyanis többször is kinevette Halász Rebekát, akit egyenlőtlenül barnítottak le a produkciójához, de ez Tóth Gabinak egyáltalán nem tetszett.

Az énekesnő többször is hangot adott annak, hogy a versenyzők mindössze öt nap alatt raknak össze egy ilyen profi produkciót, ezért méltatlannak érzi, hogy röhögcséljenek a teljesítményükön.

A konfliktus közel 7 percig tartott, de Tóth Gabi még ekkor sem tudott túllépni a történteken. Till Attila már a következő versenyzőt konferálta volna fel, amikor Tóth Gabi ismét kiakadt.

Maradj csöndben, mert most nem bírom! Egy hétig kussoltam, nem bírom! Idegileg kikészítesz!

Az erről szóló külön videót azóta eltávolította a TV2 a Play nevű videómegosztó oldalukról, már csak a teljes adásban lehet visszanézni a jelenetet.

via