Vasárnap folytatódott a Sztárban Sztár leszek! negyedik évada, a nézők pedig ismét különleges produkciókat láthattak, és megható pillanatokból sem volt hiány. Tóth Gabira az egyik versenyző nagyon nagy hatást gyakorolt, mert szinte sírva értékelte az előadást. 

Tóth Gabi nehéz időszakon ment keresztül

Folytatódott a Sztárban Sztár leszek! újabb évada, a versenyzők pedig ismét megmutatták, hogy mennyire sokoldalúak. Csodás produkciókkal álltak színpadra, Nagy Alexa éneklése pedig igazán mély benyomást tett a közönségre és persze a zsűrire. 

Nagy Alexa a vasárnapi adásban Bilie Eilish No Time To Die című slágerét adta elő, ami után nehezen tudott bárki is megszólalni. Pápai Joci kezdte az értékelést, aki elárulta, hogy az éneklés nagyon lenyűgözte. Ezután Tóth Gabi folytatta, az énekesnőt megérintette a dal, alig tudott megszólalni az értékelésnél. 

Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked… mert… hú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… beszélj, mert nem tudok! Nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, téged se bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is. Vagy a tánc. Addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból. Most nem érzem egyedül magam a világban, és ezt nagyon köszönöm neked.

Tóth Gabi könnyes szemmel mondta el az értékelést, többször majdnem el is sírta magát. Láthatóan nagyon megérintette Nagy Alexa előadása, ami érhető, hiszen az elmúlt hónapokban sok támadást kapott. A teljes értékelést ezen a linken nézheted meg