Tóth Gabi és Krausz Gábor évek óta szerepelnek a TV2 műsoraiban. Az énekesnő ismét a Sztárban Sztár leszek! mestere, míg a séf a Séfek séfe című műsorban tűnik fel esténként. Bár ez hamarosan véget ér, Krausz Gábor október 14-től a Dancing with the Stars parkettjén lesz látható. 

Óvintézkedéseket vezettek be Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt 

Az egykori sztárpár válása nem volt feszültségektől mentes, legalábbis erről számoltak be a hírességekhez közel álló informátorok. A válás bejelentése után nem is lehetett őket együtt látni, annak ellenére, hogy előfordult mindketten ugyanazon a rendezvényen vettek részt. Ám ez hamarosan megváltozik, mivel mindketten a TV2 műsoraiban láthatóak. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor a csatorna hétvégi műsoraiban fognak szerepelni. Hamarosan elindul a Dancing with the Stars, és a Sztárban Sztár leszek! élő show-jai is heteken belül elkezdődnek. Ez pedig generálhat problémákat, így a TV2 állítólag óvintézkedéseket vezetett be, legalábbis erről számolt be egy informátor a Story magazinnak. 

Mivel mindketten kimagaslóan nézett műsorokban szerepelnek, így Gabi és Gábor is egyformán értékes, megbecsült tagjai a TV2-nek, akikkel hosszú távon tervez a csatorna. Úgy tudom, arra például különösen figyelnek, hogy ne konfrontálódjanak a kollégák előtt, és lehetőség szerint más-más időpontban tartózkodjanak a székházban. Persze nyilván vannak és hamarosan lesznek is olyan esetek, amikor elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, ilyen például a két műsor keresztpromója, amikor a Dancing with the Stars-ban felvonultatják a Sztárban sztár leszek! zsűritagjait, de őket ismerve mindketten profin, személyes sérelmeiket félretéve fognak eleget tenni a kötelezettségeiknek

– mondta az informátor a Story magazinnak. Hozzátette, hogy a csatorna igyekszik pártatlan maradni, és megkönnyíteni a helyzetet a hírességeknek. 

Az informátor azt is elárulta, a csatorna és a produkciók munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen a közös munka.