Tóth Gabi és Trapp Kapitány vagyis Molnár Tibor 2 évig voltak együtt. A sztárpár barátságban vált el, hiszen sokáig együtt is dolgoztak. A jó kapcsolat megmaradt, most pedig a Palikék Világa by Manna vendégeként beszélt az exéről. 

Tóth Gabi mindenbe nagyon beleéli magát 

Trapp Kapitány a Palikék Világa by Manna vendége volt, ahol többek között az új daláról is beszélgettek. Molnár Tibor együttesével 2014-ben bukkant fel az X-Faktorban, ahol Tóth Gabi volt a mentora. Az interjúban mesélt az álneveiről, a karrierjéről, a Tha Shudrasról. Az énekesnő is szóba került, Trapp Kapitány pedig elmondta, hogy mit gondol Tóth Gabi szakításáról

Elárulta, hogy Tóth Gabival már véget ért a munkakapcsolat, legalább két éve. Sokáig dolgoztak együtt, manapság már inkább Tóth Verával vannak közös produkciói. 

Én mindig azt mondtam neki, hogy a Trópusi viharból idézve, azt hiszem az annak a filmnek a címe, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz. És hát akkor ilyenkor ennek megvannak a hátulütői. Szerintem azt a Gabit, akit most alakít, azt is lehet, hogy kicsit vehemensen hozza, innentől kezdve, de hát én ezt mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények.

A beszélgetés során szóba került az is, hogy nem a válás miatt dühösek rá az emberek. Trapp Kapitány szerint nem ezzel van a gond, hanem hogy nagyon határozottan beleáll mindenbe, ami a perspektívája, éppen ezért nem tűnik hihetőnek a dolog, ha az aktuális perspektívája változik.