Mindenkit meglepett, de ismét együtt láthattuk Tóth Gabit és Krausz Gábort.

Tóth Gabi új szerepben

A házaspár, Tóth Gabi és Krausz Gábor, akik pár hete jelentették be, hogy ezután külön utakon folytatják, most egy műsorban szerepelt. Valószínűleg ezeket a képkockákat még akkor rögzítették, amikor együtt voltak, és akkor még fogalmuk sem volt arról, hogy mire ez az epizód adásba kerül, ők már nem lesznek együtt.

Tóth Gabi a Séfek séfe zsűrijében vendégeskedett, most ő kapta meg a lehetőséget, hogy elmondja a véleményét a versenyzők alkotásairól. Krausz Gáborral egy epertortát kellett zsűrizniük, ami a séf szerint nem ütötte meg a mércét, mert túl light-os az ízvilága.

Krausz Gábor nem értett vele egyet

Ám Tóth Gabi szerint nagyon is finom lett a mascarponés epertorta, ami úgy gondolja, hogy lányuknak, Hannarózának is nagyon ízlene. Véleményéről nem sikerült meggyőznie Krausz Gábort, ám most Tóth Gabi szava legalább ugyanolyan fontos volt, mint az állandó zsűritagé.

Az énekesnőnek nem új a zsűrizés, hiszen hétről hétre dönt a Sztárban sztár leszek versenyzőinek sorsáról, de arra még nem volt példa, hogy mostanra ex-férjével zsűrizzen. Sőt, arra sem, hogy nem emberekről, hanem ételekről kelljen véleményt mondania. A mester itt is remekül helytállt, és nem fogta vissza magát, próbált őszinte véleményt formálni.