Tóth Gabi és Köllő Babett számára nagyon megrázó volt az utolsó Sztárban sztár leszek válogató.

A Sztárban sztár leszek stúdiójában mindenki sírt

Amikor a 25 éves Balog Kitti érkezett a színpadra, először csak a szépsége, és a színpadi jelenléte tűnt fel a mentoroknak, ám amikor elmondta a történetét, mindenkinél eltört a mécses.

Kiderült, hogy 9 hónapja az énekesnő megismerkedett álmai férfijával, akitől teherbe esett. Úgy érezte, hogy révbe ért az élete, ám ekkor az álomból rémálom lett. A férfi egyik napról a másikra eltűnt, teljesen felszívódott.

A sorscsapások azonban még ekkor sem értek véget, Balog Kittit annyira megviselte a szakítás, hogy nem sokkal később a babáját is elvesztette, így teljesen egyedül maradt.

Köllő Babett és Tóth Gabi anyaként megértették

Nagyon nehezen tud túllépni a dolgokon, de Köllő Babett személyében, most egy hatalmas segítséget kapott. A színésznő soha nem titkolta hogy korábban ő is elvesztette az ikreit, ezért pontosan tudja hogy a versenyző most min megy keresztül.

Köllő Babett elmondta, hogy Kitti soha nem fog tudni túllépni a történteken, de egyszer majd eljön az a pont, amikor már nem gondol erre minden nap, és akkor sokkal könnyebb lesz. Tóth Gabit szintén nagyon megviselték a történtek, ő is sokáig a történet hatása alatt volt még.

Balog Kitti Beyoncé If I Were A Boy című dalát választotta, amiben azt próbálta elénekelni, hogyan viselkedett volna a férfi helyében. A fiatal nő a mezőny egyik legígéretesebb tehetsége, akinek nem csupán a története gondolkodtatott el mindenkit, de a hangja miatt is érdemes rá odafigyelni