Tóth Gabi soha nem lelkesedett még annyira versenyzőért a Sztárban sztár leszek!-ben, mint szombat este. 

Egykori X-faktoros a TV2 színpadán

Tóth Gabi mindig is egy rockernek vallotta magát, így nem meglepő, hogy azok a versenyzők, akik ebben a világban mozognak, nagy kedvencei. 

Szombat este egy ismerős arc lépett a színpadra, Solymár Matyi, a The Palace együttes énekese. Az eset pikantériája, hogy a 10. X-faktorban ő már élő show-s versenyző volt, akkor Csobot Adél volt a mentora. Sőt, az énekes korábban Majka videóklippjében is szerepelt. 

Tóth Gabi megszerezte magának Solymár Matyit

Tóth Gabival azonban eddig elkerülték egymást, és a mentor végig sikítozva lelkesedett az énekes produkciójáért, aki a Sex is on Fire című dalt adta elő. 

A mester elmondta, hogy akkora lett a forróság, mintha kikapcsolták volna a légkondit, ő pedig már feltüzelve várta a dalt. 

Solymár Matyi produkcióját álló tappsal ünnepelték, és végül Tóth Gabi csapatába került, ám Majka nem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy Tóth Gabiék véleménye szerint, akár a tyúkok és a csirkék, úgy viselkedtek.

Köllő Babett ezt ki is kérte magának, mert ő csendben ülte végig a dalt, és nem is szerette volna, ha az énekes hozzá kerül, mert nem tudna a szakmai oldalára figyelni a dolgoknak.