Könnyekből az idei Sztárban sztár leszek adásában sem volt hiány, Tóth Gabi már az első epizódban tudott kapcsolódni az egyik versenyzővel, hiszen neki is rengeteg nehézségen kellett keresztül mennie.

A Sztárban sztár egyik legnagyobb esélyese meghatotta Tóth Gabit

Jamrich Mihály a nagymamájával érkezett a válogatóra, ahol elmondta, hogy édesanyja korán elhunyt, ezért a nagymamája nevelte fel. Így jött az életébe a zene is, ami nagyon fontos szerepet tölt be az életében. 

Nagyon sok trauma ért gyerekkoromban, a zene volt mindig, ami erőt adott. 

Magát is látja a versenyzőben Tóth Gabi

Tóth Gabit nagyon meghatotta a történet, és azonnal hangot adott annak, hogy ő maga is úgy érzi, sok nehézség éri az életben, de ennek komoly oka van. 

Én hiszem azt, hogy a Jóisten azoknak ad nehéz küldetéseket, akiket méltónak talál rá. És mindenféle eszközt odaad nekünk, hogy mi ezt túléljük, kibírjük és megéljük. 

A produkció remekül sikerült, Tóth Gabi ekkor sem fogja vissza magát, nagyon mély véleményt fogalmazott meg a versenyzőről. 

Azt érzem, hogy te megtisztítod az embereket lelkét. Hogy te képes vagy kapcsolódni olyan erőkkel, meg olyan tisztaságokkal, amelyre nagyon kevesen képesek. Tudom, hogy nagyon szentimentálisnak hangzik, de én ezt láttam. 

via