A Városligeti Mentőnapra Tóth Gabi és Krausz Gábor is meghívást kaptak még hetekkel ezelőtt, amikor egy párt alkottak. A szombati eseményen végül mindketten részt vettek, de ügyesen elkerülték egymást. 

Krausz Gábor ért oda először

A sztárséf a kollégájával, Womberg Frigyessel kóstolta végig a főzőverseny fogásait, valamint végül a győztest is megnevezték. Krausz Gáborról több fotó is készült, és láthatólag remekül érezte magát az eseményen. Érdekesség azonban, hogy a sztárséf már délután 3 óra előtt lelépett így sikerült elkerülnie az exét. 

Tóth Gabi koncertet adott

Az énekesnő és a gitárosa, Csóka Péter akusztikus koncertet adtak elő a Városligetben, ám a Szeretni jöttem című dal közben Tóth Gabi kétszer is elérzékenyült, majd elsírta magát - számolt be róla a Blikk.

Az énekesnő a közönségnek elárulta, hogy akkor is sírt, amikor a stúdióban felvették a dalt, majd megköszönte a rajongóinak, hogy vele vannak. Tóth Gabi mindössze 4 dalt adott elő a koncerten, köztük az Omega slágerét a Gyönyhajú lányt is.

A párja nem volt vele

Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence egy párt alkotnak, és már közös nyaraláson is voltak Horvátországban, ám a táncos ezúttal nem kísérte el az énekesnőt a koncertjére. Nemrég két különböző eseményen is felléptek együtt az államalapítás ünnepe miatt. Az énekesnő néhány hete jelentette be, hogy Krausz Gáborral a válás mellett döntöttek, akkor a sztárséf a közleményében azt írta, hogy „történnek fricskák.”