Pár héttel ezelőtt volt Tóth Vera esküvője. Az énekesnő Szentendrén házasodott össze Pauli Zoltánnal. Az elmúlt időszakban többször is töltöttek fel fotókat, videókat, most pedig az esküvői videó is megérkezett. Szerepel a felvételeken Tóth Gabi, illetve Krausz Gábor is feltűnik a videóban. 

Tóth Gabi fontos dologból maradt ki az esküvőn 

Már a szakítás után nem sokkal kiderült, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt jelentek meg Tóth Vera esküvőjén. A videóban mindketten szerepelnek, és Hannarózáról is vannak felvételek. A kislány táncolt is Tóth Gabival ez szintén látható a videóban. Ám a rajongóknak feltűnt, hogy nincs olyan képkocka, ahol Krausz Gábor és Tóth Gabi együtt szerepelnek. 

Persze ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a videó azután készült, hogy az egykori sztárpár bejelentette a különválást. Tóth Gabi és Krausz Gábor a csókolózós jelenetből is kimaradtak, azt nem lehet tudni, hogy miért, de az is előfordulhat, hogy azért, mert az énekesnő koszorúslány volt. A felvételt itt nézheted meg

Hamarosan találkozhatnak 

A hírek szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor hamarosan találkozhatnak, mivel mindketten részt vesznek a Városligeti Mentőnapon. A részvételüket már megerősítették, Tóth Gabi koncertet ad, a séf pedig a főzőversenyen fog zsűrizni.