Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. Az egykori sztárpár szakításának hátterében állítólag harmadik fél állt, bár ezeket a pletykákat eddig senki sem erősítette meg. Most a netezők kiszúrtak egy apró jelet, amivel sokak szerint a séf visszavágott az énekesnőnek. 

Krausz Gábor így szólt be Tóth Gabinak 

A rajongók szerint a séf a neten keresztül üzent a hírességnek, méghozzá egy olyan fotó alatt, ami Tóth Vera esküvőjén készült. Az énekesnőnek pár héttel ezelőtt volt az esküvője, így folyamatosan töltik fel a fotókat. Az egyik ilyen alá kommentelt Krausz Gábor. A képen heten vannak, középen Vera és előtte két kislány. A séf 7 darab szívet kommentelt, 3 pirosat, és 4 fehéret. A piros szíveket Vera és kislányok kaptak, Tóth Gabi csak fehéret kapott. 

A rajongók szerint a dolog egyértelmű, hiszen Tóth Gabi korábban ugyanígy írt a Fricska Táncegyüttes egyik posztja alá, akkor az állítólagos új szerelme, Papp Máté Bence kapta a piros szívet. Bár a két komment véletlen is lehet, a netezők szerint egyértelműen egy utalás. A posztot itt nézheted meg

Hamarosan találkoznak 

Az információk szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor hamarosan egy nyilvános eseményen találkozhatnak, mivel mindketten ott lesznek a Városligeti Mentőnapon. A séf a főzőverseny zsűrijének az egyik tagja, Tóth Gabi pedig zenei kísérettel fog fellépni. A szakítás óta ez lesz az első alkalom, hogy mindketten ugyanazon a nyilvános eseményen vesznek részt.