Tóth Gabi és Krausz Gábor tavasszal költöztek be az álomotthonukba, de nem sokáig élvezhették együtt a szentendrei házat, mivel augusztus elején a sztárpár szakított. A séf a válás bejelentését követően már el is költözött, így jelenleg Gabi lakik a házban, amire nagy összegű hitelt is vettek fel. 

Nagy összegű hitelt vett fel Tóth Gabi 

Az énekesnő és a séf pár hónappal ezelőtt vásárolták meg az első közös otthonukat, erről Gabi írt korábban a blogjában. Elárulta, hogy a házvásárlás komoly lépés volt az életükben, mivel hitelt is vettek fel, melynek egy részét a felújításra költötték. Az legújabb információk szerint az ingatlan Tóth Gabi nevén van, a hitelt is egyedül vette fel, ami azt jelenti, hogy neki kell fizetnie. 

A szentendrei ház megvásárlásához a Blikk információ szerint 75 millió forint hitelt vett fel, ami nem kevés összeg. A szakértő szerint ilyen hitelösszegnél havi 645-685 ezer forint közé esik a törlesztőrészlet, abban az esetben, ha 20 évre vette fel a hitelt. Tóth Levente, a Bank360 vezető elemzője a Blikknek azt is elmondta, hogy ilyen magas hitel felvételéhez elengedhetetlen a magas jövedelem, ami ebben az esetben nettó másfél millió forint. 

Aggódott a hitel miatt 

Bár Tóth Gabinak nagy valószínűséggel jelenleg nem kell aggódnia a pénz miatt, korábban ő maga ismerte be, hogy a lakáshitel félelemmel tölti el. 

Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy – a hiedelemmel ellentétben – a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus

– mondta még tavasszal. 

A szakértő elárulta a Blikknek, hogy az énekesnő számára más dolog is problémát okozhat, ha felvették a CSOK-ot. Ebben az esetben a válás miatt plusz összeget is vissza kell fizetniük.