Tóth Gabi és Papp Máté Bence még hivatalosan nem vállalták fel a kapcsolatukat, de a barátok, ismerősök beszámolói alapján valóban egy párt alkotnak. Most megszólalt a Fricska Táncegyüttes tagjának egyik barátja, aki elárulta, hogy Papp Máté Bence korábban hatalmas nőcsábász volt. 

Furcsa hírek jelentek meg Tóth Gabi szerelméről 

Tóth Gabit és a Fricska Táncegyüttes tagját az elmúlt időben több alkalommal látták együtt, az információk szerint az új pár együtt nyaralt. Az nem titok, hogy már régebb óta ismerik egymást, bár a kapcsolatot még egyikük sem erősítette meg. 

Papp Máté Bencéről eddig keveset lehetett tudni, de a Blikk beszélt a táncos korábbi táncostársával, aki meglepő információkat árult el. Elmondta, hogy a férfi nagyon megnyerő, jó fej, aki mindenre nyitott, és szinte vonzza magához az embereket. De a sok pozitív dolog mellett aggasztó részleteket is mesélt

Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal. Ezért is lepődtem meg annyira, amikor olvastam a híreket arról, hogy ő lehet Tóth Gabi új párja

mesélte a Blikknek a táncos. 

Azt nem tudni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence között mikor fordultak komolyabbra a dolgok, hiszen az énekesnő nem olyan régen jelentette be a válását. Az utóbbi időben egyre gyakrabban jelennek meg egymás társaságában, nem is olyan rég, ismét együtt álltak a színpadon.