Már lassan egy hónapja, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, a kapcsolatuk zátonyra futott, a válás mellett döntöttek. Azóta az egykori sztárpár nem mutatkozott nyilvánosan együtt, ám hamarosan ugyanazon a rendezvényen vehetnek részt. 

Itt találkozhat Tóth Gabi és Krausz Gábor

Szeptember 2-án rendezik meg a Városligeti Mentőnapot, ahol a hírek szerint mindketten ott lesz. Krausz Gábor már korábban bejelentette, hogy ismét részt vesz a mentőnapon, és ő lesz a főzőverseny zsűrijének az egyik tagja. Tavaly szintén ott volt az eseményen, akkor ugyanúgy a főzőversenyt zsűrizte. A hírt a séf egy videóban jelentette be. 

Ezután pár nappal töltött fel Tóth Gabi egy videót, amiben elárulta, hogy fellép a Városligeti Mentőnapon, hiszen régóta támogatja az életmentők munkáját. 

Évek óta támogatom az Országos Mentőszolgálatot. Tavaly a Covid miatt – sajnos – nem tudtam ott lenni a Városligeti Mentőnapon, de idén ott leszek, fellépek Csóka Péter gitárosommal és igyekszünk egy nagy bulit csapni

– mondta az énekesnő. 

Ez lesz az első alkalom, hogy az egykori sztárpár együtt jelenik meg egy nyilvános eseményen. Az elmúlt hetekben egy olyan rendezvényen sem vettek részt, ahol ott volt a másik. 

A Blikk megkereste az OMSZ-t és megtudták, hogy az énekesnő fellépését még azelőtt megbeszélték, hogy bejelentette volna a válást. Tóth Gabi a fellépést ingyen vállalja, ezzel is szeretné támogatni a mentők munkáját. 

Nem tudni, hogy kivel érkezik 

A hivatalos bejelentés szerint Tóth Gabi zenés kísérettel lép fel, és a Fricska Táncegyüttes nem szerepel a programban. Ám azt nem tudni, hogy az énekesnő egyedül érkezik-e, vagy elkíséri az állítólagos új szerelme, Papp Máté Bence. Az elmúlt időszakban többször is látták őket együtt, és fotó is készült róluk.