Tóth Gabi az Instagramon vallotta meg érzéseit. Az énekesnő Almási Kitti pszichológus szavait találta elég kifejezőnek ehhez. 

Tóth Gabit sok negatív kritika éri

Tóth Gabit rengeteg bántás, negatív komment érte az elmúlt hetekben, hónapokban. Ugyan az énekesnő mindig megosztó volt, az elmúlt időszakban már nem volt határ abban, hogyan bántak vele az emberek. 

Korábban véleménye szerinte a hite miatt bántottak, az elmúlt időszakban pedig a válásáról szólt minden, több helyen azt állították, hogy Tóth Gabi hűtlen volt Krausz Gáborhoz. 

Az énekesnő a pletykák szerint a Fricska Táncegyüttes művészével esett szerelembe, ám ezt a kapcsolatot eddig nem erősítették meg, és nem is cáfolták annak tényét.

Tóth Gabi más szavaival mondta el fájdalmát

Az azonban biztos, hogy Tóth Gabi számára rendkívül nehéz a 2023-as év, amelyről Almási Kitti pszichológus szavain keresztül, az Instagramon számolt be: 

Van olyan, hogy elfáradunk a harcban, a bizonyításban, elfogy az erőnk, feladnánk. Kezdjük azt látni, hogy minden hiába, mert mások erősebbek, vagy nem ért minket a környezetünk, magunkra maradunk. Ilyenkor a reménytelenségnek adunk teret, annak a korai megélésnek, amikor tehetetlennek, eszköztelennek éreztük magunkat a körülöttünk lévőkkel szemben. Amikor nem tudtuk, hogyan kell kiállni magunkért, amikor elkezdtük torzan látni a világot, amiben másoknak minden könnyedén megadatik, ami nekünk nem. Ilyenkor fontos tudatosítani, hogy ezt a kilátástalan képet a félelmeink festik elénk, ez általában nem a realitás. Nem a világ van ellenünk, hanem épp magunkat gyengítjük ezekkel a gondolatokkal. Amint ezt belátjuk, megérezzük azt, hogy a mi kezünkben van a lehetőség arra is, hogy megerősítsük magunkat azzal, hogy az akadályok helyett a lehetőségeinkre fordítjuk a figyelmet.