Tóth Gabi és Krausz Gábor hamarosan hivatalosan is elválnak, ám a dolgok egyszerűbben mennek, mint azt bárki gondolta volna.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nem harcolnak

Tóth Gabi és Krausz Gábor nem húzzák egymás idejét, úgy döntöttek, készek beadni a válópert, és pontot tenni a házasságuk végére. 

A Sztárban sztár leszek mentora és a Séfek séfe sztárja a hatalmas botrány után úgy tűnik, ismét közös csónakban eveznek: a legtöbb dologban egyetértenek. 

Sőt, a Blikk információi szerint azért is lesz nagyon egyszerű a válás, mert semmi olyan kérdés nem áll fenn, amiben ne értenének egyet. 

Csak Hannaróza számít

Hannaróza elhelyezése fele-fele arányban mindkét fél részére megfelel, a ház pedig Tóth Gabi nevén van, ezért nem is kérdés, hogy a séfnek kellett költöznie. 

A legfontosabb mindkettőjüknek az, hogy a kislány ne sérüljön ebben a nehéz helyzetben, erről vallott egy közös ismerős is a lapnak: 

A kislány fele-fele arányban van a szüleivel most is: hol Gabival tölt egy kis időt, hol pedig Gáborral, de ezt mindig meg tudják beszélni egymással. Hannaróza sokat van velük a próbákon, felvételeken is, és láthatóan tetszik neki ez a világ, élvezi, amikor a szüleivel lehet a stúdióban is. De úgy tudom, ezen kívül sincs semmiféle vitás kérdés kettejük között, mindenben meg tudnak egyezni, ezért ők is gyors válásra számítanak.

via