Tóth Gabi komoly lépésre szánta el magát, a művészetben talál menedéket ismét. 

Tóth Gabit rengetegen támadják

Tóth Gabi számára nagyon nehéz volt az idei nyár, az énekesnő rengeteg támadást kap, ám ezeknek a száma még inkább megnövekedett, miután nemrég bejelentette, hogy Krausz Gáborral elválnak. 

Akkor sok pletyka felröppent arról, hogy a házasságnak a Fricsa Táncegyüttes egyik tagja miatt lett vége, és ugyan ezt soha nem cáfolták és nem is támasztották alá, többször is együtt kapták őket lencsevégre. 

Krausz Gábor most a Dancing with the Stars parkettjén dolgozza fel az elmúlt hónapokat, méghozzá Mikes Anna oldalán. Eközben Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek zsűrijeként látható vasárnap esténként. 

Átkozott nyárról ír Tóth Gabi

Az előző adásban az énekesnő már nem bírta visszatartani a könnyeit, és sírva mondta el, mennyire sok bántást kap. Most pedig újabb szakaszba ért ennek a sok nehézségnek a feldolgozása, Tóth Gabi dalt ír az elmúlt időszakról régi szerzőtársával, Szabó Zé-vel. 

Leforgattam a legújabb dalomhoz a klipet… Szabó Zével írtunk egy számomra nagyon fontos dalt… talán az eddigi legfontosabb dalom.. “Átkozott nyár” címmel! Én ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk…Hamarosan ti is hallhatjátok.