Az utóbbi időben egyre többször nyílik meg Tóth Andi, a posztjaival legtöbbször fontos üzenetet szeretne átadni. Az énekesnő most a szépségről írt a posztjában, és elárulta azt is, mit gondol arról, ha valaki nem tartja őt szépnek. 

Tóth Andi fontos dologra hívta fel a figyelmet 

Az énekesnő hétfőn töltött fel magáról egy fekete-fehér fotót, amihez igazán fontos sorokat írt. A szépség fogalmát részletezte, és leírta, hogy manapság mennyire nehéz önbizalommal rendelkezni akkor, ha az ember azt érzi mindenhol csak a tökéletességgel találkozik. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑ᴛᴏᴛʜ ᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

A szépség a tökéletesség ellentéte. Az önbizalom, a magabiztosság és a kisugárzás. Sosem tudtam mit kezdeni azzal, ha valaki nem tart szépnek. Most legyek szomorú? Mondjuk azzal sem, ha valaki annak tart. Annyiszor elmondtam már, a szépség relatív. Tele a média azzal, hogy ki, hogy néz ki. Hízott, fogyott, átesett valamilyen műtéten, milyen színű lett a haja. Aztán többszázan erről beszélnek. Na ez szomorú. Tényleg nehéz önbizalommal rendelkezni egy olyan világban, ahol tolják bele az arcodba a TÖKÉLETESSÉGET. Ami nem is létezik. És ha kilógsz belőle, nem vagy elég jó. Sosem követtem semmilyen trendet. Jól érzem magam. Ez elmondható rólad is?

Tóth Andi a posztjával valóban fontos dologra hívta fel a figyelmet, a rajongók pedig igazán hálásak voltak a sorainak. Sokan kiemelték, hogy mennyire jó, hogy beszél a szépségről és arról, hogy a túlzott tökéletesség miként hat az emberek önbizalmára.