Még mindig sokan kritizálják Tóth Andit a közösségi médiában. Az énekesnő gyakran kap bántó kommenteket, melyekre bizonyos esetekben reagálni is szokott. Most egy teljesen átlagos, kedves bejegyzése miatt kapott durva kritikát. 

Kommentben támadták Tóth Andit 

A dolgot Tóth Andi legújabb bejegyzése indította el, amiben elárulta, hogy imádja az őszt. Posztolt magáról egy fotót, illetve megosztott egy őszi bakancslistát, amit ő láthatóan már el is kezdett. Sok dolog szerepel rajta, például Harry Potter nézés és őszi falevelek gyűjtése. A lista, amit az énekesnő összeállított a rajongók egy részének tetszett, de a kritikák sem maradtak el

Egyes kommentelők szerint biztosan nem Tóth Andi írta a posztot, mivel túlságosan idegen tőle ez a stílus. Az énekesnő válaszolt is pár kommentelőnek, majd Insta-sztoriban árulta el, hogy mennyire borzasztóan előítéletesek az emberek pusztán azért, mert valaki néha káromkodik.

Tudom, hogy tök nehéz leküzdeni azt, hogy ne legyél előítéletes, viszont az a felfogás, hogy ha valaki káromkodik, márpedig én káromkodom, ha a helyzet megköveteli azt, akkor az az ember primitív. És ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, akkor az valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az akkor intelligens. Ez nem biztos, ez nagyon egyszerű felfogás. Ebben az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy "És érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív!". Volt olyan gyerek, osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni-olvasni, nulla tisztelet, semmi. Valahogy végiglökdösték a tanárok a seggét. Szóval nem lehet ebből megállapítani

– azzal zárta a mondandóját, hogy az embereknek nem csupán fejben kell okosnak lenniük, hanem szívben is. 

Az énekesnő évekkel ezelőtt beszélt arról, hogy valóban nincs érettségije. Akkor egy interjúban elárulta, hogy mivel 16 évesen Budapestre költözött, nem fejezte be a középiskolát. 

Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok.