Tóth Andi egy azóta már eltűnt Instasztoriban osztott meg egy videót, amiben egy szörnyű dolgot mesél el, ami kutyasétáltatás közben történt.

Tóth Andi & Bailey

Tóth Andi követői jól ismerik Bailey-t: a rottweiler kölyökkora óta visszatérő szereplő az énekesnő Instagramján.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑ᴛᴏᴛʜ ᴀɴᴅɪ👑 (@tothandi.andee)

Most is őt sétáltatta Tóth Andi egy mezőn, amikor a következők történtek.

Kint voltunk ma a mezőn Bailey-vel, és egy póráz nélküli husky, egy gyönyörű husky megtámadta Bailey-t. Konkrétan szétkapta. Alig tudtuk leszedni róla, széttépte a nyakát. Én kihordtam egy sztrókot, és most ő is nagyon meg van ijedve

– mondja Tóth Andi egy azóta már eltűnt Instasztoriban. A videóban mindenesetre maga Bailey is látszott, az ijedtségtől továbbra is reszketve.

Kutyatámadás

Tóth Andi kutyájának trénere, Nyakas Gábor nyilatkozott is a Blikknek az esettel kapcsolatban. A szakértő többek között a következőket mondta:

Andi azonnal felhívott a történtek után. Az ő kutyája pórázon volt, és nagy szerencse, hogy hasonló méretű ebbel találta magát szemben. A husky viselkedése nem feltétlenül nevelési hiányosság, sokkal inkább ösztön.

És nagyon fontos tanácsok arra az esetre, ha a kutyádat megtámadja egy másik kutya:

engedjük el a pórázt, hagyjuk védekezni a kedvencünket. Semmiképpen se próbáljuk szétszedni őket, mert könnyen előfordulhat, hogy mi leszünk az új célpont. Azonnal hívni kell a 112-t!

Via