Az utóbbi időben sokan kritizálták Tóth Andit, az énekesnő pedig több alkalommal is reagált a róla megjelent valótlan hírekre. Most Osváth Zsolt műsorában mesélt a magánéletéről, a zenéhez fűződő viszonyáról, és elárulta, hogy pár évvel ezelőtt rengeteget ivott.

Tóth Andi többször elérzékenyült 

Az interjú során Tóth Andi mesélt a gyerekkoráról, az apjához fűződő viszonyáról, és arról, hogy milyen érzésekkel hagyta el Erdélyt, amikor tiniként indult az X-Faktorban. Elárulta, hogy miután megnyerte a műsort, sok problémával kellett szembesülnie, de erről korábban már osztott meg részleteket.

Andi elárulta, rosszul élte meg, hogy az emberek sokkal ritkábban beszéltek a tehetségéről, vagy épp arról, milyen dalokat énekel. Az esetek többségében csak a külsejével foglalkoztak a lapok, és azt sem vették észre, ha valóban rosszul volt. A beszélgetés során fedte fel, hogy a Sztárban Sztárt követően mélypontra került, és ekkor kezdett el rendszeresen inni. 

Nagyon ittam, (-Alkoholista voltál?) szerintem nevezhetjük igen annak, simán, sőt. Nem akartam nem inni, mert egyszerűen simulékonyabb volt az élet tudod. Nem az volt, hogy felkeltem és foglalkoznom kellett mindennel, amit írnak rólam, a véleményékkel, a múltammal, a jelenemmel, a jövőmmel. Nem akartam erre koncentrálni. 

Andi elmesélte, hogy 1,5 éven keresztül ivott, és nagyon sokszor érezte azt, hogy padlón van, nem fog tudni felállni. Végül sikerült letennie az alkoholt, a barátai pedig mindenben mellette álltak és támogatták. Elárulta, hogy ezután volt egy időszak, amikor egyáltalán nem ivott. 

Mesélt a zenéről 

Andi pár hónappal ezelőtt jelentette be, hogy nem szeretne többet énekelni, nem ad ki új dalokat, és fellépéseket sem vállal. Most az interjúban elárulta, ez nem egy hirtelen döntés volt, már régóta fontolgatta, és először ősszel gondolt arra, felhagy az énekléssel. A bejelentés után még kiadta azokat a dalokat, amelyeket korábban írt. 

Az 1KANAPÉN legújabb részében azt is elárulta, hogy különleges felkéréseket szívesen vállal, a Dancing With the Stars című műsorban látható extraprodukciót nagyon élvezte.

A teljes beszélgetést a YouTube-on nézheted meg