Tóth Andi még 2014-ben tűnt fel az X-Faktor tehetségkutatóban, amit végül meg is nyert Szikora Róbert mentoráltjaként.

Tóth Andi eltitkolt videója

Andi lassan már 10 éve éli mindennapjait a nyilvánosság előtt, azonban az egyik rajongója igazi kincsre bukkant az interneten, ugyanis előkerült róla egy különleges felvétel.

Az énekesnő még 2019-ben szerepelt az Anikó show-ban. Az egyik rajongója, Patrik felkérte őt a műsorban egy romantikus duettre, ami olyan jól sikerült, hogy a stúdiában hatalmas ováció tört ki. A rajongók viszont érdekes felfedezést tettek.

Ilyen az igazi Andi, amilyen most, azt az emberek tették vele

- írta az egyik rajongó. 

Durva, hogy mennyit változik egy ember. Mintha nem is ő lenne 

- fűzte hozzá egy másik kommentelő. 

Jó volna, ha az utolsó mondatait ma meghallgatná és meg is fogadná  

- tanácsolta neki az egyik internetező. 

Én nem csípem Andit, de itt irtó cukik együtt. Annyira kedves, aranyos volt és szerintem még szebb is, mert természetesebb

- üzente az egyik kommentelő. 

Nincs életveszélyben

Andi a napokban a közösségi oldalán akadt ki, mivel többen azt állították, hogy életveszélyes fenyegetéseket kap, ezért a kutyáját arra tanítja, hogy támadjon meg másokat.

Kifejtette, hogy elege van abból, hogy valótlan dolgokat állítanak róla a médiában. Április elején szakított Marics Petivel, így most szeretne egy teljesen új életet kezdeni, ám nem érzi jól magát, amíg folytatódnak ellene a hadjáratok. Hozzátette, hogy egy koncertszervező sem perli őt a lemondott koncertek miatt, a rossz hírnév keltésből pedig már elege van.