Tóth Andi már a Sztárban sztár előtt tisztázta, hogy tőle kőkemény kritikára számíthatnak a nézők és a versenyzők, ám most mégis mindenkit meglepett őszinteségével. 

Tóth Andi a negatív kritikát sem hajlandó elhallgatni

Ebben a Sztárban sztár évadban magasabbak a pontok, mint bármikor máskor. Nem csoda, a mezőny tényleg brutálisan erős, és hétről-hétre meglepődnek a nézők és a zsűri is, hogy mennyire jól teljesítenek az énekesek. Így nem meglepő, hogy több a 10-es mint valaha, és az 50 pontos produkció is megszokottá vált. 

Tóth Andi azonban nem érzi úgy, hogy ez lenne a helyes rendszer, szerinte nagyon fontos, hogy komolynan vegye a zsűri a feladatát, és nemcsak egymáshoz, de magukhoz is nézzék a versenyzőket. Éppen ezért, a vasárnapi adásban több olyan előadó is volt, aki szerinte magához képest alul teljesített, ezekre a produkcióknak pedig 7 pontot adott

Tóth Andi a legkeményebb zsűritag idén

A 7 ponttal egyébként nincs semmi baj, egyáltalán nem számít rossznak. Sőt, az előző évadokban akár 5-6 pontok is előfordultak, így láthattunk már Tóth Andinál sokkal szőrösebb szívű ítészt. Mégis, rengetegen kiakadtak rajta, hogy az énekesnő szigorúan értékel, és nem csak 9-eseket és 10-eseket dobál. Ettől függetlenül értékeli a belefektetett munkát, ám csak akkor látja értelmét a 10-eseknek, ha egy előadó gyengébb teljesítmény esetén nem azt kap, hanem akár 7-es pontszámot is, így sokkal reálisabban látható, ki hogyan teljesít a verseny során. 

A kommentelők közül sokan nekiestek a zsűritagnak, ám többen az ő pártját is fogják. Sok néző úgy érzi, komolytalanná vált a verseny a sok 50 pontos produkció miatt, és Tóth Andi ezzel pont hogy inkább megmenti a showt, és visszaadja az értékét a zsűri véleményének.