Van esély Tóth Andi visszatérésére? Vasárnap este az énekesnő olyan bejelentést tett, ami ezreknek adta vissza a reményt, hogy a sztár mégsem vonul vissza. 

Tóth Andi élő adásban osztotta meg a nagy hírt

Tegnap este ismét megtelt a Sztárban sztár stúdiója, ahol Tóth Andi zsűriként vesz részt a produkcióban. A műsort a Zsákbamacska című új műsor promója szakította meg, ahol egy kis ízelítőt kaphattunk belőle. Amíg ez került a képernyőre, a zsűritag a saját buszába vonult vissza, ahol egy liveot is elindított. 

Tóth Andi élőben válaszolt a rajongók kérdéseire, és egy rendkívüli bejelentést is tett. 1-2 hónap múlva, a visszavonulásától függetlenül megjelenik új lemeze, ahol olyan dalokat hallhat a közönség, amelyek eddig a fiók mélyén lapultak. 

Az énekesnő szerint ezek az alkotások nem annyira Youtube-kompatibilisek és trendik, mint azok a dalok, amelyeket a bulikon is kér a közönség. Tóth Andi elmondta, egyáltalán nem tartja önazonosnak azokat a dalait, amelyekkel igazán népszerű lett. Nem élvezi, amikor a közönség a Néztek című dalát kéri, és nem érti, miért nem a minőségi zenét preferálják a hallgatók. 

Új lemezzel jelentkezik Tóth Andi

Tóth Andi új lemezén olyan dalok csendülnek majd fel, amelyeken végre ismét nagyokat énekelhet, és amelyek lehetőséget adnak arra, hogy megmutassa, mit is tud igazából. Az énekesnő hozzátette, az, hogy felhagy az énekléssel, nem azt jelenti, hogy soha többé nem áll színpadra. Szívesen vállal még extra produkciót a showműsorokban, szívesen mutatja meg magát, amikor igény lesz a valódi művészetére. Ám nem szeretné a továbbiakban, ha az általa nem önazonosnak vélt dalokkal kellene a közönség elé állnia. 

Azt is megjegyezte, hogy a DWTS fináléjában lévő extra produkciót tartotta a búcsúzásának, és hogy már erre is sírva készült fel. Valamint elárulta, hogy már november óta nem énekel, azóta nem válallt fellépést, mégsem tűnt fel senkinek, így nem érti a mostani felhajtást, attól függetlenül, hogy eddig nem lett ennyire határozottan megfogalmazva a döntése. 

Egy biztos: ha az új lemeznek nagy sikere lesz, és Tóth Andi igazi művészetét is kedveli majd a közönség, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a visszavonulás végleges.