Vasárnap este újabb produkciókkal álltak színpadra az énekesek a Sztárban Sztár műsorában! A hangulat ezúttal is elképesztő volt, Gubik Petra produkciójától pedig valósággal leesett a zsűri álla. 

Rúzsa Magdi bőrébe bújt

Az énekesnő a múlt héten Nótár Maryként remekelt, ki is vívta a zsűritagok elismerését, meg is kapta az előadásért adható, maximum 50 pontot, ezen a héten pedig überelte a saját teljesítményt. Az ítészek valószínűleg több pontot is adtak volna neki, ha ez lehetséges lenne, mert ezúttal Rúzsa Magdiként állt a színpadra, ami pedig ott történt, az valami káprázatos. 

Állva tapsolt a zsűri

Gubik Petra gyakorlatilag végig Rúzsa Magdi hangján énekelt, Marics Peti tátott szájjal nézte végig az előadást, utána pedig alig jutott szóhoz. Lékai-Kiss Ramóna még el is sírta magát, Kökény Attila kezet csókolt az énekesnőnek, Tóth Andi pedig nemes egyszerűséggel megköszönte Petrának, hogy őt zsűrizheti.

Azariah lesz a jövő héten

Az énekesnő rendkívüli alázattal hallgatta a zsűri szavait – akik egyébként állva tapsoltak neki–, láthatóan egy picit meg is hatódott, ennek valószínűleg az is volt az oka, hogy Tilla elmondása szerint Petra nagyon izgult az előadás előtt. Produkciójával persze Petra lett a napi győztes, jövő héten pedig Azariahként bizonyíthat. 

Judy esett ki

A versenytől egyébként ezúttal Judy-nak, a Groovehouse énekesnőjének kellett búcsúznia. Az énekesnő A nagy pénzrablás ikonikus slágerével, a Bella Ciao-val lépett színpadra, s bár nagyon jól hozta Becky G-t, a továbbjutáshoz ez mégsem volt elegendő.