Drámai videót tett közzé az Instagramon Tóth Andi. Az énekesnő hosszasan beszél arról, hogy nem bírja már tovább, ezért abbahagyja az éneklést. 

Sokkoló döntés

A Sztárban Sztár zsűritagja egy viszonylag hosszú Reels videót osztott meg, amiben részletezi a döntésének az okait. 

Úgy gondoltam, hogy muszáj kimondanom... Hoztam egy számomra drámai döntést pár hónapja (...) Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez nem hangzik nagy cuccnak, nyilván számomra az és nagyon sok miértje van. Nekem mindig a zene volt a mentsváram, a barátom, a szerelmem, a minden, aztán ez lett a munkám, ez lett a a kapcsolatom a világgal

– kezdte a felvételen Andi, majd hozzátette: 

10 éve vagyok benne - látszik is rajtam -, és nagyon sok minden történt ebben a 10 évben. Nagyon sokat változtam, és örülök annak, hogy változtam, de valahol már azt sem tudom, hogy ki vagyok. Úgy voltam vele, hogy semmi nem baj, amíg zenélek és énekelek. Megnyertem egy tehetségkutatót, és elhitette velem a világ, illetve elhitettem magammal, hogy innentől kezdve én jól leszek, már rendben leszek, nincs mitől félnem, mert jó kezekben vagyok

– mondta a felvételen, majd közölte, az utóbbi időben rájött, hogy egyáltalán nincs jól, s bár lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy gazdadg, sikeres, szép és tökéletes életet él, ám ez saját bevallása szerint távol áll a valóságtól. 

Sokszor volt hontalan

Miután megnyertem a tehetségkutatót, nagyon sokszor voltam hontalan...

– közölte, majd arról is beszélt, hogy megállás nélkül jöttek a mélypontok az életében, aztán jött egy nagyon mély, amiből talán még mindig nem sikerült kijönnie. 

Ittasan írt albumot

Andi a felvételen bevallotta, hogy a Lejtő című albumát ittasan írta, továbbá elárulta, el akarta hagyni az országot, csak közbeszólt a koronavírus. Mivel viszont az album sikeres lett, reménykedni kezdett abban, hogy na talán végre most már megértik az emberek. Ám mint mondja valami továbbra is hiányzott.

Sokáig nem tudtam, hogy mi a baj és egyre lejjebb kerültem és lejjebb és nagyon lejjebb... 

– mondta, majd közölte: 

Rájöttem, hogy ami igazából hiányzik, az a hangom, mert ezekben a dalokban nem nagyon használtam... K*rvára fájt, hogy nem kíváncsiak arra, amihez kell erőfeszítés. Tavaly év végén volt az, hogy azt éreztem, hogy nagyon fájt már sok minden és most van tele a f*szom, hagyjatok békén b*zd meg...

– fakadt ki a követői előtt Andi, aki a felvétel végén elárulta azt is, valójában még soha nem volt igazán boldog. Emiatt döntött most úgy, hogy visszavonul, abbahagyja a zenélését, legalábbis jó ideig biztosan nem jelennek majd meg dalai, és koncertezni sem fog, mert úgy érzi, hogy változásra van szüksége. Andi innentől kezdve kreatív igazgatóként fog dolgozni, hogy segíteni tudjon más zenészeknek, továbbá saját ruhamárkája is lesz az énekesnőnek. 

A videó itt nézhető vissza: