Tóth Andi egy hihetetlenül merész szettben jelent meg vasárnap este a Sztárban sztár második élő show-ján. És ugyan az énekesnő tökéletes formában van, szerette volna megmutatni, hogy sok múlik a pózokon is. 

Tóth Andi vállalja magát akkor is, amikor nem tökéletes

Ma már akár a TikTokra, akár az Instagramra megyünk fel, tökéletes testek, fitt csajok, guszta kaják fogadnak minket. Pedig ez nem mindig a valóság, sokszor még az ő életükben sem. Tóth Andi pedig most szerette volna megmutatni, hogy hiába van bombaformában, ha nem figyel oda a tartására, akkor teljesen más lehet a kép, hiába készült ugyanakkor. 

Tóth Andi mindkét fotón, amelyeket történetben tett közzé, a Sztárban sztár zsűripultja mögött ül. Az egyikhez azt írta, ez a póz eredménye. Itt tökéletesen figyel a beállításra, hogy pontosan hogyan húzza ki magát, hogy a lehető legelőnyösebb fotó készüljön róla.

Tóth Andi a hibáit sem szégyelli

A másik fotóhoz azt írta, hogy relax. Ezen a képen már egyáltalán nem figyel a testtartásra, és hogy hogyan néz ki a képeken. Nem feszíti az izmait, és nem is pózol, hogy tökéletes fotó szülessen. 

Egy biztos, Tóth Andi mindkét fotón zseniálisan néz ki, ehhez pedig sokat hozzátesz az a magabiztosság is, hogy ha éppen nem egy feszített pózban van, akkor is bátran vállalja magát. 

A sztorihoz azt írta, hogy:

Minden test úgy tökéletes, ahogyan van!

Tóth Andi 24 órán át elérhető fotóját itt megtekintheted.