Vasárnap este lezajlott a Sztárban Sztár 9. évadának 3. élő show-ja! Tóth Andi már múlt héten is fantasztikusan nézett ki, de a mostani szettjével sikerült mindent überelnie. Az énekesnő brutális átváltozáson ment keresztül! 

Csak egy body

Tóth Andi egy fekete bodyt húzott magára, valamint egy szexi bőrcsizma került a lábaira. A népszerű énekesnőnek óvatosnak kellett lennie, hogy elkerülje a villantást! 

Új haja is lett

Tóth Andi nem csak a szettjével lopta el a show-t, ugyanis új hajat is villantott: frurfut választott magának az énekesnő. Mondani sem kell, hogy neki még ez is jól áll. A sminkje szintén nagyon extra lett! 

Szigorú volt

Tóth Andi a 3. élő show-ban sokkal szigorúbb volt, mint a zsűritársai. Az énekesnő volt, akinek a produkcióját 7 pontra értékelte. Korábban az énekesnő már bevallotta, hogy szigorú zsűri szeretne lenni, és valóban a szórakozás mellett ügyelni arra, hogy az előadások szakmai részét értékelje. A sztár úgy fogalmazott, hogy ő a "bad guy" a műsorban. 

Tegnap este csupán egy versenyző, Gubik Petra kapta a maximális 50 pontot. A színésznő Nótár Mary bőrébe bújt, de megfagyott a levegő a stúdióban, annyira jól utánozta a népszerű énekesnőt. 

Ő a legutóbbi kieső

Drámai pillanatokból nem volt hiány a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. A veszélyzónában vasárnap este Trap kapitány, Kiss Ernő Zsolt és Halastyák Fanni maradtak. A zsűri végül úgy döntött, hogy Trap kapitányt mentik meg. A műsortól végül Nemazalány búcsúzott.