Útjára indult ismét az ország házibulja, elstartolt a Sztárban sztár új évada. A versenyzők között van Nemazalány, azaz Halastyák Fanni is, ám nem úgy sikerült a produkciója, mint szerette volna. 

Tóth Andi egyszerre volt két helyen a Sztárban sztárban

Halastyák Fanni már a kisfilmben sem leplezte, hogy nem feltétlenül volt megkönnyebbülés számára, amikor fény derült arra, hogy Tóth Andit kell alakítania a Sztárban sztár új évadának első részében. 

Tóth Andi ugyanis a műsor egyik zsűrije, aki maga is úgy gondolja, hogy szinte lehetetlen feladatot kapott Nemazalány. A műsorban elárulta, hogy ő sem a saját hangszínén énekelte fel korábban a dalt, valamint hogy képtelen kétszer ugyanúgy előadni, mindig beletesz valami újat, valami fűszert. 

Kiss Ramóna maga is határozottan kezelte a helyzetet, elmesélte, hogy imádja Tóth Andi munkásságát, ennél a dalnál pedig a hangoknál is fontosabb a stílus. A Néztek című szerzemény arról szól, hogy beolvas az énekesnő a negatív kommentelőknek, és tisztázza, hogy attól még, hogy ismert, ez a tény nem jogosít fel senkit arra, hogy bántsa.

Kiss Ramóna pontosan ezt a határozottságot hiányolta Halastyák Fanni produkciójából, szerinte nem volt annyira odamondós, mint kellett volna. Marics Peti szerint az előadó a dal közepén érkezett meg, ám az ő szavaival élve "gizda" lett volna, ha a dal eleje sem megy kárba. 

Papp Szabi szavai rosszul érintették Halastyák Fannit

Halastyák Fanni már a zsűri kritikája alatt látszott, hogy egyre szomorúbb lett. Többször is kihangsúlyozta, hogy szeretné mindenkinek megmutatni, hogy tehetséges, és hogy több van benne mint amit eddig láttak, ám ez a produkció nem segítette ebben. 

Papp Szabi nem is finomkodott a kritikával, brutálisan őszintén fejezte ki nemtetszését:

Ez egy végtelenül specifikus dal. Akkor jó a popzene, ha valamilyen. Na ez a zene tényleg valamilyen. Ettől fantasztikus ez a dal, és amitől tényleg nagyon nehéz megcsinálni, ami neked nem is sikerült sajnos, de nincs ezzel baj. 

Halastyák Fanninek nem esett jól, hogy negatív kritikát kapott a zenésztől, és ki is bukott belőle egy rövid, tömör válasz:

Kössz!

Papp Szabi próbálta menteni a menthetőt, és elmondta, hogy egyáltalán nem baj, ha ez most nem sikerült, de Nemazalányban mély nyomot hagytak a szavai, és még később is felhozta:

A lényeg, hogy Szabi szerint sz.r volt...

A zsűri véleményét itt visszanézheted: