Tóth Gabi mentoráltja, Jósa Tamás különleges feladatot kapott a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában: Balázs Fecót kellett alakítania. 

Balázs Fecót dala volt a Sztárban sztár leszek! egyik fénypontja

A magyar zenei élet számára hatalmas veszteség Balázs Fecó elvesztése, ám dalait a mai napig a legkiválóbb művek között tartják számon. Jósa Tamásnak tehát hatalmas kihívással kellett szembenéznie, a Homok szélben című dallal kellett bizonyítania. 

A Sztárban sztár leszek! versenyzőjét az a megtiszteltetés érte, hogy Balázs Fecó egykori gitárosa kísérte, a produkció pedig annyira jól sikerült, hogy igazi érzelmi hullámvasút érte a jelen lévőket. Egyrészt hihetetlenül örültek, hogy újra hallhatták ezt a dalt, másrészt viszont rengetegen zokogásban törtek ki a produkció láttán, annyira meghatóra sikerült.

Legendák segítették Jósa Tamást

Tóth Gabi, Jósa Tamás mentora a könnyeivel küszködve mondta el a véleményét:

Pont tegnap 2 éve ment el Balázs Fecó. Az a zenei alázat hihetetlen, hogy Dorozsmai Péter és Csonka Peti eljöttek és ezt megidézték veled. Ez a műsor arról is szól, hogy olyan dalok maradnak meg az utókornak, amik méltóak. Hogy olyan életutak, amely Balázs Fecónak is volt. Én 16 évesen csöppentem bele ebbe a szakmába, és ő volt az aki felkarolt, nem hátat fordított. Azt mondta, hogy bármi van, ő támogat és segít - ő egy ilyen ember volt. Mindenkit támogatott, minden fiatalt. Megható volt látni, és nagyon fáj, hogy már nincs köztünk. De nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ilyen méltóságteljesen alakítanod, és kicsit itt volt velünk. Újra. 

Sajnos Jósa Tamás volt az, aki az adás végén az emlékezetes produkció ellenére távozni kényszerült a műsorból.