Ha vasárnap este, akkor Sztárban sztár a TV2-n! Idén különösen erős csapat jött össze, így lehetetlen megmondani, ki végez az élen.

Hihetetlen dolog történt a Sztárban sztár legutóbbi adásában 

Újabb váratlan fordulatból most sem volt hiány, ugyanis a verseny egyik legnagyobb esélyese búcsúzott a versenytől. Idén annyira profi produkciókat állítanak színpadra a versenyzők, hogy minden adásban több 50 pontos előadás is születik, ez mégsem garancia semmire. 

A második elő show kiesője Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője lett, aki szintén 50 pontot gyűjtött, és aki a verseny nagy esélyesének tűnt mindkét eddigi produkciója alapján.

Tarján Zsófi kiesése mindenkit ledöbbentett

Végül mégsem így alakult, a zsűri Schoblocher Barbarát mentette meg, a nézők pedig Kamarás Ivánt, akárcsak a múlt héten.

Tarján Zsófi nem szomorkodik, a nézők viszont annál inkább. A kommentelők kiborultak, és úgy érzik, nagyon igazságtalan döntés született.

Zsófi, nagyon jó voltál. Nem feltétlenül a teljesítmény határozza meg azt, hogy ki jut tovább. A social media szerepe döntő. Az, hogy kinek mennyi mozgósítható követője van. Ez a helyzet...

Döbbenet volt! Nem néztem eddig ezt a műsort. Most elkezdtem, és mivel remek produkciók voltak az első fordulóban, hát a másodikra is maradtam. De vége. Itt is látom, hogy nem a valódi teljesítmény a lényeg. Kizártnak tartom, hogy itt is ennyi rosszul szavazó van. Kell nekem ez a gyomorforgás? Kiléptem.