Marics Peti imádja új munkáját, a Sztárban sztár ítészeként az álmait éli. Ám, most egy komoly probléma akadályozza abban, hogy beüljön a zsűriszékbe. 

Marics Peti borzasztóam beteg

A Sztárban sztár zsűritagja, Marics Peti szombat este egy Instagram-sztoriban jelenetette be, hogy ledöntötte a lábáról a betegség, ami miatt nehéz döntés meghozatalára kényszerült.

Sziasztok Gyerekek! Sajnos egy rossz hírrel jövök azoknak, akik vártak ma az Akváriumba, T. Danny bulijára. Nem tudok menni, mert második napja nyomom a kanapét, tényleg csak WC-re tudok kimenni. Nyomtam mindenféle gyógyszert, hogy hátha vállalható állapotba kerülök, de sajnos nem sikerült.  

Mi lesz a Sztárban sztárral?

Marics Peti gyengélkedése pedig nem csupán a fellépéseit veszélyeztetik, de a Sztárban sztárban való részvételét is. Az énekes erről is szót ejtett, és nem titkolózott, sajnos az is benne van a pakliban, hogy talán nélküle kell lefolytatni a 3. élő showt.

Holnapra is ki kell pihennem magam, nem tudom, az mennyire fog menni. Lesz majd egy másik alkalom, amikor Danival nyomunk egy másik bulit, és nagyon sajnálom. Puszi!