Tóth Andi nem ritka, hogy címlapokon szerepel, ám sok esetben akaratán kívül. A legtöbb megjelenésről nem is tud, és úgy írnak le róla dolgokat, hogy meg sem kérdezik, mennyi a valóságalapja. Az énekesnőnek ebből lett elege, és az Instagramon mondta el, hogy mennyire igazságtalannak érzi, hogy ilyen helyzetbe hozzák. 

Tóth Andi a visszavonulása miatt mondta le a koncerteket

Tóth Andi az utóbbi időben sok olyan koncertet vállalt el, amelyet eredetileg nem neki kellett volna adnia, ám az eredetileg tervezett előadó másnapos, vagy éppen aznapos volt, ezért ő felmentőseregként funkcionált. Persze az embereket erről nagyrészt nem tájékoztatták, így titokban maradt, hogy ő valójában szívességet tett.

Most viszont, a visszavonulása miatt több koncertet is lemondott, hiszen elmondta, hogy régi dalaival egyáltalán nincs kedve a közönség elé állni. Ennek azonban gyorsan híre ment, és sokan megbotránkoztak rajta, hogy tehette ezt a rajongókkal és a szervezőkkel. Mi több, voltak, akik azt állították, hogy Tóth Andit be is akarják perelni a lemondások miatt, ám az énekesnő ezt cáfolta. 

Én is perelhetnék. Rosszhírnév keltése, rágalmazás miatt... Olyan dolgokat idéztek a szervezőktől, amik nem történtek meg. Rátok rakták a telefont. 

Azt állítják, életveszélyben van Tóth Andi

A Dancing with the Stars nyertese azt is elmondta, hogy nagyon elege van abból, hogy valótlan dolgokat írnak le róla, például azt, hogy azért taníttatja a kutyáját, hogy az embereket támadjon meg. Tóth Andi azt is cáfolta, hogy életveszélyben lenne, ugyanis sokan ezt állították az elmúlt hetekben. 

Új életet kezdtem egyedül, szingliként, zene nélkül, kutyával. És nagyon jól haladok. Addig viszont nem érzem jól magam, amíg nem mondom ki, ami a szívemen van. Tehát: nem perel senki, továbbra sem vállalok koncerteket, nem akarom a kutyámmal megetetni az embereket, nem fenyeget engem senki, nem vagyok életveszélyben. Nem azért járok boxolni, mert meg kell védenem magam. Stresszlevezetés miatt járok boxolni. 

Az énekesnő úgy érzi, a mostani cikkek már túlmennek egy határon, és visszasírja a régi időket.

A Sztárban sztár perel, mert elmentem pisilni. Nem. Nem történt ilyen. Most már nem azokról írnak, hogy ki van a mellem. Visszasírom, amikor ez volt a legnagyobb bajom. Most olyanokat írtok, amitől rossz embernek tűnök. Azért vagyok én ma a botrányhős, mert ti azt akartátok, hogy az legyek. Az a legnagyobb botrányom, hogy kiviszem a kutyámat sétálni az erdőbe.