Béke van Tóth Andi és Marics Peti között? Habár annak kevés az esélye, hogy kibékültek,de talán már jobb a viszonyuk kettejük között a szakítás után, ugyanis az énekes a Sztárban sztár döntőjében bókolt a volt párjának. 

A Tina Turner bók

Oláh Ibolya vasárnap este utoljára Tina Turner bőrébe bújt. A legendás énekesnőt korábban Tóth Andi és Marics Peti is utánozták, amikor versenyzők voltak a Sztárban sztárban. Az értékeléskor a ValMar duó tagja azt mondta, hogyvan a zsűriben egy középsz*r Tina Turner és egy fenomenális. Az énekes ezzel arra utalt, hogy Tóth Andi volt az, aki fenomenálisan adta elő Tina Turnert. 

A féltékenység lehetett a szakítás oka?

Felröppentek a pletykák, hogy a szakítás oka Tóth Andi féltékenykedése lehetett, de ezt az információt egyik fél sem erősítette meg. Marics Peti egy időre visszaköltözött a zenésztársához, Valkusz Milánhoz, de állítólag már keresi a következő otthonát, sőt az is felmerült benne, hogy inkább vesz egy saját lakást. 

Közben április 9-én nem csak a Sztárban sztár döntőjének örülhettek Tóth Andi rajongói, de az énekesnő kiadta az új albumát is, amely a Lépek címet kapta. Egyelőre Tóth Andi arról nem adott hírt, hogy most tényleg visszavonult-e vagy esetleg elkezd-e koncertezni az új dalaival. 

Gubik Petra a győztes

A Sztárban sztár 9. évadában olyan történt, amire még nem volt példa: női győztese lett a műsornak. A nézők Gubik Petrának szavazták meg a bizalmat. A színésznő nem győzött hálálkodni a nézőknek az eredményhirdetés után.