Néhány héttel ezelőtt Tóth Andi sokkolta a rajongóit, amikor bejelentette, hogy visszavonul az énekléstől. Most azonban a népszerű sztár úgy döntött, hogy egy utolsó albumot még kiad, sőt az egyik dalban román nyelven énekel. 

Néhány részletet is megmutatott

Tóth Andi a 24 óráig elérhető Instagram-történetében néhány részletet is megmutatott az új dalaiból. Sőt, nemrég egy új szerzeményét is megmutatta, ami a Szelfi egyetemnek lett a főcímdala. Az új dalokat, köztük a román szerzeményt teljes egészében április 9-én hallhatják majd a rajongók. Egyelőre nem tudni, hogy tényleg ez lesz-e az utolsó album, amit Tóth Andi kiad, de az biztos, hogy a kommentelők szeretnék, ha nem hagyná annyiban a zenélést. 

Remélem, hogy kijössz Andi a gödörből

- írta egy rajongó nemrég az énekesnőnek. 

Túl van egy szakításon

Tóth Andi bejelentette, hogy szakítottak Marics Petivel. A pár különválását megnehezíti, hogy mindketten zsűritagok a Sztárban sztár idei évadában. Az énekesnő azt mondta, hogy ő volt az, aki a szakítás mellett döntött. Később kiderült, hogy a ValMar duó tagja már ki is költözött a közös albérletből, sőt állítólag azt tervezi, hogy hamarosan egy saját lakást vásárol magának. A szakítás okaira nem derült fény, de korábban egy névtelen informátor azt állította, hogy Marics Peti nehezen viselte Tóth Andi féltékenykedését. 

Kiesett Trap kapitány

Tóth Andi végig támogatta a Sztárban sztár egyik versenyzőjét, Trap kapitányt, akit számos alkalommal mentett meg a zsűri a veszélyzónától. Az énekes azonban a legutóbbi adásban kiesett, a továbbjutó Marics Peti zenésztársa és jó barátja, Valkusz Milán volt. Milót annyira megviselték a történtek, hogy legszívesebben átadta volna a helyét Trap kapitánynak. 

Via