A Sztárban sztár legutóbbi adásában bőven voltak drámai pillanatok: Valkusz Milán teljesen összetört, miután Trap kapitány kiesett, sőt szíve szerint cserélt volna vele, és feladta volna a versenyt. Marics Peti kiabált a zenésztársával, hogy szedje össze magát. 

Ez történt a feladatok kiosztása után

Miután a bent maradt versenyzők megkapták a következő heti feladatukat, Marics Peti rögtön odament a zenésztársához, hogy belebokszoljon a mellkasába, és kiabáljon vele egy sort, hogy szedje össze magát. Sőt, az énekes azt is mondta a barátjának, hogy el kell fogadnia, hogy ez egy ilyen műsor, el kell fogadnia, hogy őt bizony ennyien támogatják, akkor is, amikor nem a legjobb teljesítményt nyújtja.

Mindenki próbált vigasztalni, Peti is, ő ismer a legjobban nyilván, tudja, milyen vagyok. De ezt magamban kell lerendezni! Nem vagyok jól! Persze, ez nem jelenti azt, hogy feladom, de most szükségem van időre

- mondta Valkusz Milán a műsor után.

Tóth Andival szakítottak

Mint megírtuk, Tóth Andi és Marics Peti nemrég a szakítás mellett döntöttek. Az énekesnő az Instagram-oldalán elmondta, hogy ő volt az, aki kimondta a végső döntést. Az énekes visszaköltözött Valkusz Milánhoz, hiszen korábban is együtt éltek albérletben. Marics Peti azonban nem tervez sokáig maradni, mert Milónak is barátnője van, aki gyakran ott van a párjánál. 

A nézők kiszúrhatták a legutóbbi adásban, hogy Gubik Petra előadásánál Tóth Andi odaszúrhatott Marics Petinek, amiért az énekes az előző héten azt mondta, hogy a színésznő hangja felér egy orgazmussal. A beszólásról ide kattintva olvashatsz bővebben. 

Via